Email: [email protected]     Telefon: +45 2972 2977

Mallorca 2021 løberejse

Trailløb på Mallorca

Løberejser FOR ALLE

Skriv for dato om næste tur i 2021

9
LEDIGE PLADSER

Dagsprogram

Løbedagene

På løbedagene starter vi med en god solid morgenmad, gøre klar til dagens tur og enten direkte ud på ruten eller en kort køretur. Tempo bliver tilpasset terrænet, benene og ønsker. Første etape vil være ca 15 km med 500-700 højdemeter, hvorefter vi mødes ved bilen, hvor man har mulighed for at kører med til overnatningsstedet. Ellers kan man tanke op og tage med ud på dagens anden etape på yderligere 10-15 km, hvorefter du vil møde de andre ved overnatningsstedet.  

Efter dagens løbetur vil der være rig mulighed for afslapning og at tage med på aftenture til nærliggende byer.  

Aftensmaden kan du vælge at indtage hvor vi overnatter eller hvis du vil med til en af de nærliggende byer, vil der være mulighed for at spise der. 

Området byder på masser af lækre stier og vi tilpasser de enkelte dages programmer efter dine og de andre deltagers ønsker. 

Hvis du ønsker en ekstra hviledag kan du også vælge det og udforske området på egen hånd. 

Hviledag(e)

Planen for hviledagen bestemmer vi i fællesskab. Der vil være planlagt en række mulige ture. Vi kan for eksempel kører til Palma, hvor der er mulighed for at tage på shopping, sightseeing, museer, stranden eller andre oplevelser. Dagen kan også bruges på at besøge en af øernes fantastiske drypstenshuler, outlets, andre byer eller noget helt andet.

Der findes masser af afprøvede vandreruter – vi når ikke at løbe dem alle, men vil afhængig af deltagere, overnatningsmuligheder osv. opleve en stor del af Mallorcas Tramuntana bjerge.

Der vil snart komme eksempler på ruterne for en løbedag. Så vend tilbage eller følg trailloberejser.dk’s facebookside.

Overnatning

Vi overnatter på hoteller i små bjerglandsbyer eller havnebyer. Der bliver god mulighed for at slappe af efter dagens løbeture, ved baren, poolen eller standen. Desuden er der mulighed for at spise både morgen, middag og aftensmad på hotellet eller andre steder i byen.

Transport

Når vi ikke løber vil transporten forgår i en lejet bil. Det giver også mulighed for at kører til nogle spændende ruter, som vi ellers ikke havde mulighed for at løbe.

Øvrigt

Hvad indgår i turen: Planlagte ruter og ture med danske løbeguider
Transport til og fra Palma/lufthavnen på aftalte tidspunkter
Al øvrig transport ifm. med turens program
Alle overnatninger på 2+ personers værelser
Løbsbreifing hver dag
Masser af muligheder for at snakke om løb med andre løbere og lærer af hinanden
En uforglemmelig oplevelse  – med mulighed for at stifte bekendtskaber for livet, tage masser af billeder og mental afslapning 

 

Hvad skal du selv sørge for: Flyrejse til og fra øen – pt. kan du flyve direkte fra Aalborg og Kastrup for ca 1.500 kr tur/retur
Forplejning og lommepenge
Tillæg for enkeltværelse (hvis/hvor muligt)